top of page

Acerca de

retreats

Over ons

Welkom bij A BLISSFUL JOURNEY RETREATS.

 

Welkom op onze betoverende reis van zelfontdekking en heling!

We hebben allemaal momenten gekend waarop we ons verloren voelden door een gebroken hart, verlies, scheiding, een traumatische gebeurtenis, of andere uitdagingen. Vaak gaan deze ervaringen gepaard met fysieke en mentale klachten
zoals migraine, slapeloosheid, depressie, angstgevoelens, prikkelbaarheid of concentratieproblemen etc.

In Nederland ervaren momenteel meer dan 2 miljoen mensen stressklachten, onverklaarbare pijn en burn-out symptomen zowel fysiek als mentaal.

Wij zijn Mandy en Esther, de creatieve geesten achter deze bijzondere retreats waar passie, kracht en aandacht samenkomen om een reis van transformatie te creëren. Onze harten verlangden naar iets diepers, iets magisch, en zo ontstond het idee van onze gezamenlijke onderneming. In een wereld die voortdurend in beweging is, voelden wij de behoefte om een plek te creëren waar mensen zichzelf terug kunnen vinden, weer kunnen opladen, helen en loslaten. En zo begonnen we aan deze opwindende reis van het oprichten van deze unieke helende retreats. Onze gezamenlijke passie voor het begeleiden van gedreven individuen op hun pad naar verdieping en zelfrealisatie is wat ons drijft.

Wij helpen mensen via ademhalingstechnieken te ontladen van dagelijkse stress, spanning, pijn en andere emoties zodat er heling ontstaat en opgeslagen emoties losgelaten kunnen worden.

We helpen je via een lichaamsgericht proces
chronische spanningen los te laten en emotionele blokkades te neutraliseren. Het lichaam weer terug te brengen naar de oorspronkelijke kalme, ontspannen en gebalanceerde staat van zijn, zodat je weer krachtig en vol energie door het leven kunt bewegen.

Onze A Blissful journey retreats is voor iedereen die verlangt naar persoonlijke genezing, groei en transformatie.

Onze missie? Een bijdrage leveren aan een warme en betrokken samenleving waarin mensen zich met elkaar verbinden, elkaar ondersteunen, stimuleren en om samen te groeien.

Dus.....kom met ons mee op deze betoverende reis. Laat jezelf onderdompelen in de rustgevende sfeer op Ibiza of op een van onze andere top locaties in binnen en buitenland. Omarm de kracht van yoga, lichaamswerk en ademwerk evt aangevuld met diverse bij te boeken activiteiten. Van een geweldige hike in de bergen van Ibiza tot een avontuurlijke mountainbike tocht. Ieder retreat heeft weer zijn eigen invulling.  Ontdek de schatten diep in jezelf. Samen creëren we een ruimte waar de ziel vrij kan dansen, de geest kan rusten en het hart kan stralen. Welkom bij ons, welkom bij de reis van je leven and have A Blissful Journey!

Liefs,


Mandy & Esther

-De shit uit je verleden is de mest voor je toekomst-

Mogen wij je begeleiden in jouw reis?

Neem dan gerust contact met ons op als je vragen hebt.

retreats
bottom of page