top of page

Welkom bij A Blissful Journey op het zonnige Ibiza

Een diepgaand retreat op Ibiza

 

Durf de sleutel naar je ziel te vinden en ervaar innerlijke vrijheid en lichamelijke gezondheid.


De diepe innerlijke reis die je maakt tijdens de sessies Brtt en of TRB opent de sleutel naar je ziel.

Het is een krachtige methode om los te laten, te ontwaken, om te helen en te worden wie je eigenlijk bent. Het geeft je inzichten in spirituele ontwikkeling, je vergroot je bewustwording, persoonlijke groei, heling van trauma's en levensvraagstukken.

 

Je komt weer in contact met jezelf. je kijkt de diepere lagen van je bewustzijn aan om inzichten te krijgen. Je krijgt meer kennis over hoe je lijf werkt, wat slaat het op. Je kijkt je emoties aan en je leert hiermee om te gaan. Door dit aan te gaan heb je minder last van spanning in je lijf. Je voelt je vrijer zodat je weer ten volste kunt genieten van wat het leven je te bieden heeft.

 

We gaan aan de slag met trauma's maar wat vooral belangrijk is, is om het leven niet te zwaar te maken. Het ontdekken van de luchtigheid van het leven, het plezier, het genieten van wat er is.

Naast al het harde werken wordt er goed voor de innerlijke mens gezorgd en zullen er heerlijke gezonde maaltijden worden geserveerd.


Wij vinden het belangrijk dat er een gezonde balans is tussen inspanning en ontspanning.
Er is tijd om te genieten van al het moois dat Ibiza en de Villa te bieden heeft.
Op verzoek kunnen er diverse activiteiten worden ingepland zoals een geweldige hike of mountainbike avontuur naar de mooiste plekken die Ibiza heeft.

 

Zonder regen geen zonneschijn, zonder yin geen yang. Dat is een retreat bij A Blissful Journey.

Van 15 t/m 20 maart 2024 zal er een besloten mannen retreat plaatsvinden in de prachtige Villa Follow the Sun op Ibiza.

https://villafollowthesun.nl

Dit retreat is helaas vol!   Laat hier vrijblijvend je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van eventuele nieuwe data!

bottom of page